Hoe langer nagels te krijgen (ik ben al mijn geheimen aan het morsen!)

Zoals u waarschijnlijk weet, ik & # x2019; m werkelijk in nagels. Zozeer zelfs dat ik eigenlijk een drie maanden durend nageltraject volgde, en nu heb ik een vrij klein diploma, waarin ik verklaar dat ik mijn dingen weet als het gaat om manicures. Als zodanig heb ik mijn deel van de tips verzameld en nu wil ik die wijsheid aan u schenken!

Velen van jullie hebben me gevraagd hoe ik mijn nagels zo lang laat groeien. Vertrouw me, ze weren't altijd op deze manier. Maar wat ik'heb geleerd door de jaren heen kan je helpen.

Hier's mijn beste advies voor het verkrijgen (en houden) van wat lengte:

1. Geen cuticula snijden, alstublieft!

Wat je ook doet (of wat je manicure ook doet), knip je nagelriemen NIET!

Zie je, onze nagelriemen zijn een zeer belangrijke barrière die voorkomt dat vieze bacteriën, ziektekiemen en schimmels (ew!) In het nagelbed komen. Raad eens wat er gebeurt als je knipt, knipt, knipt ze weg? Die barrière is dunzo en je vingernagels zijn net de toegang tot Germchella geworden. Het resultaat zou irritatie, ontsteking en zelfs infectie kunnen zijn. Dit alles zou de nagelgroei kunnen vertragen!

Alsof die dingen niet erg genoeg waren, kunnen ze na het knippen van je nagelriemen dikker en harder worden. Dat's omdat je lichaam herkent dat iets (vreselijk) fout is gegaan en probeert je te beschermen door je nagelriemen opnieuw te laten groeien, en nog een paar. Dus je komt in een vicieuze, nooit eindigende cyclus van het afsnijden van je nagelriemen, omdat ze steeds weer lelijk groeien # X2014; omdat je ze blijft afsnijden!

Waar het op neerkomt: wees niet verlegen om je manicure te vertellen dat hij de cuticula-snijder moet afleggen. Ernstig.

En als u zelf een OCCC (obsessieve compulsieve cuticulafrees) bent, STOP dan! Je nagelriemen hebben alleen wat TLC nodig in de vorm van een vochtinbrengende olie en een stok van oranje hout. Masseer de olie elke avond voor het slapengaan erin en duw ze om de paar dagen met de stok terug. Je nagelriemen zullen je bedanken.

Een paar producten om te proberen:

2. Stop met Filing Back and Forth

Eén richting is de manier om te gaan & # x2014; en ik'Ik heb het niet over de band! Je weet dit misschien niet, maar je nagels heen en weer vijlen doet meer kwaad dan goed. Wanneer u in allerlei richtingen bestanden indient, veroorzaakt u eigenlijk piepkleine pauzes in uw nagels, waardoor ze mogelijk niet langs uw vingertoppen groeien zonder te scheuren of te barsten..

Om uw kansen te vergroten om nagels te laten groeien die lang en sterk zijn, probeert u uw best om uw nagels slechts in één richting te vijlen. Het wordt raar en duurt twee keer zo lang, maar het is het beste wat u voor uw nagels kunt doen. Belofte.

Nu heb je gewoon een schattige nagelvijl nodig:

3. Wees voorzichtig, wil je?

De nummer een opmerking die ik meestal krijg: mijn nagels zijn & # x201C; Hoe krijg je ze zo lang? & # X201D; gevolgd door & # x201C; Ik kan mijn nagels nooit laten groeien. & # x201D;

Vertrouw me, als je me op 17 kende, wist je dat mijn nagels nooit lang of sterk waren. (Op de middelbare school liet ik zelfs mijn nagellakchip liggen helemaal van mijn nagels af omdat ik geen vlekkenmiddel meer had. Cringe!) Mijn nagels waren altijd kort, broos en absoluut verschrikkelijk & # x2026; tot ik echt voor ze ging zorgen.

Dat betekent dat ik me er bewust van werd hoe ik mijn nagels gebruikte en dat ben ik nog steeds. Je nagels zijn geen gereedschappen, dus ga er niet mee open met blikjes frisdrank. Don't niets met je nagels doen dat je gemakkelijk zou kunnen doen met je vingertoppen (dus typ met de pads van je vingertoppen, niet met je nagels).

Ik zweer het, zodra ik me realiseerde hoe ik mijn nagels gebruikte (en misbruikte!), Werd ik er voorzichtiger op en begonnen de dingen omhoog te kijken. Ze hebben niet 's nachts op magische wijze gegroeid, maar het was een stap in de goede richting.

4. Ga rond, niet vierkant

Waar gebeurd: ik had een hekel aan ronde nagels. Serieus, ik kon ze niet uitstaan. En kijk nu naar mij, met mijn afgeronde, amandelnagels!

Wat is er gebeurd? Ik merkte dat vierkante nagels een grote moeite waren om lang te blijven. Een hoek zou altijd om de paar weken kapot gaan, barsten of afsnijden en me dwingen het hele lot opnieuw neer te zetten. Maar toen ik mijn nagels in de amandelvorm afte die ze nu zijn, betekende dit geen hoeken, en dat betekende minder pauzes.

Dus als u het moeilijk vindt om vierkante nagels te laten groeien, raad ik u aan een rondere vorm een ​​foto te geven. Het kan even wennen zijn, maar je kunt ze langer groeien met minder breuken. Het werkte voor mij!

5. Houd & # x2018; Em Painted

Als je levensstijl je toelaat om te allen tijde nagels te hebben, doe het dan.

Ik heb bijna nooit naakte nagels en het maakt voor honderd procent deel uit van de reden waarom ze lang worden.

Denk er eens over na: er is een basislaag, twee of meer lagen gekleurd poetsmiddel en dan een toplaag op je nagels. Dat & # x2019; s ten minste vier extra lagen die dienen als bescherming voor je nagels.

Naar mijn mening houdt het poetsen op je nagels hen sterker en vrij van pauzes.

Geef je mening

Probeer je je nagels te laten groeien? Heb je een van deze tips geprobeerd? Wat heeft je het meest geholpen?

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 74