30 Kapsels voor de Moeder van de Bruid 2017

Laten we hier eerlijk over zijn, hoe belangrijk het ook is dat de bruid er op haar grote dag absoluut fantastisch uitziet, het is ook heel belangrijk dat de moeder van de bruid zich net zo speciaal en mooi voelt. Ze laat haar dochter voor altijd los - in het volwassen leven. Nou, van oudsher is dat wat het altijd werd genoemd als dingen die in deze tijd niet zo dramatisch zijn als ze ooit waren.

Als je een MOB bent, ook wel bekend als Mother of the Bride, en op zoek bent naar het perfecte kapsel voor de grote dag van je dochter, zul je zien dat deze mooi, elegant en perfect zijn voor vrijwel elke gelegenheid. We hopen dat je comfortabel zit, want deze 30 kapsels voor de moeder van de bruid verdienen al je aandacht.

1 - Elegant gevlochten moeder van de bruid-haarstijl 2017

Doe je onderzoek. Hoe meer moeder van de bruid haarstijlen 2017 je doorkijkt, des te meer een idee je krijgt van wat je leuk vindt. Je krijgt ook een heel goed beeld van wat je niet leuk vindt. Als je gaat zitten en alles met de mooie aanstaande bruid bespreekt, lijdt het geen twijfel dat je erin zult slagen iets te bedenken waar jullie beiden van houden.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 20

2 - Half-up, Half-Down Romantische stijl

Half en half dons haar geeft je de mogelijkheid om het beste van beide werelden te hebben, met wat opgespoord voor elegantie en verfijning, de rest laat je vrij stromen in een romantische en bijna bohemien stijl. U kunt het thema van de bruiloft echt in de mix brengen met een reeks accessoires. Er is geen einde aan de manieren waarop u deze look uniek en persoonlijk kunt maken.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 22

3 - Rood en romantisch

Er zijn een aantal dingen die uw beslissing over het kapsel van een moeder van de bruid kunnen veranderen. Als je bijvoorbeeld een mooie achterkant op je jurk of outfit hebt, wil je het waarschijnlijk niet verdoezelen door je haar languit en gratis languit te dragen. Als je iets op de achterkant van je jurk wilt laten zien, is een prachtige opsteekkop de sleutel om je haar goed te krijgen, en we zouden zeker iets als dit voorstellen:

30 Mother of the bride hairstyles 2017 14

4 - Vastgespeld laag vliegend broodje

Hoe graag je de bruid ook op haar grote dag niet in de schijnwerpers wilt zetten, het is belangrijk dat je je ook mooi voelt. Je haar zou mooi moeten zijn - het soort dingen waardoor je je mooi voelt. Er zijn zoveel stijlen om uit te kiezen, passend bij een reeks haarlengtes, typen en zelfs kleuren. Je moet echter ergens beginnen. Wat zorgt ervoor dat je je mooi voelt?

30 Mother of the bride hairstyles 2017 11

1

5 - Mooie kapsels voor de moeder van de bruid met accessoires

Accessoires kunnen een kapsel tot leven brengen, en dat is een regel die bij elke gelegenheid werkt, niet alleen bruiloften. Dit eenvoudige haartoebehoren heeft deze anders 'alledaagse' look een nieuw leven ingeblazen. Het heeft het ook een perfecte kandidaat voor moeder van de bruid-haarstijl 2017 gemaakt.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 6

6 - Perfect Undone Updo

Klaar? Ongedaan gemaakt? Wie weet? We weten wel dat we er dol op zijn, en het is absoluut geweldig voor die moeders van de bruid met relatief kort haar. Deze bob met schouderlengte ziet er korter uit vanwege de strakke curling die is toegevoegd, gepest met vingers om een ​​meer ontspannen sfeer te geven. Gooi een paar draaien en krullen in de mix en je hebt echt een kapsel dat perfect zou zijn voor een trouwdag, ongeacht wie je bent.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 17

7 - Crown of Braids MOB Hair

Als je een koningin bent, verdien je een kroon. Je kleine prinses zal vandaag een koningin worden, maar we denken dat het de moeder van de bruid is die het verdient om de kroon te dragen en niet minder dan een kroon gemaakt van vlechten. Het is eenvoudig, effectief en net als veel van de andere kapsels die je hier kunt vinden, kan je bloemen en andere haaraccessoires toevoegen aan jazz en het opfleuren.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 19

8 - Netjes Bunned

Het inhuren van een professional om uw moeder van de bruid-haarstijl 2017 uit te zoeken is belangrijk. Ten eerste bestaat er een grote kans dat je vrij beperkt zult zijn over het soort dingen dat je kunt doen om je haar er spectaculair uit te laten zien. Haarstylisten beschikken over een aantal hulpmiddelen en een breed scala aan kennis die het best bij hun functie past. Als je echt geen idee hebt waar je moet beginnen, neem dan een praatje met een paar haarstylisten, of kijk online voor inspiratie.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 23

9 - Eenvoudig en met volume

Als het gaat om het kiezen van de juiste haarstylist voor jouw moeder van de bruid-haarstijl 2017, zorg er dan voor dat je genoeg onderzoek doet. Elke kapper heeft zijn eigen vakgebied. Sommigen zullen goed zijn in vlechten. Anderen zullen goed zijn in gestroomlijnde opsteekkapsels. Iemand anders is misschien heel goed met kleuren of krullen. Als je een ingewikkelde updo voor de grote dag wilt, zorg dan dat je iemand inhuurt die ervaring heeft om dat te doen. Je wilt iemand inhuren die precies de juiste vaardigheden voor de klus heeft.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 21

10 - Klassieke ijzige grijze moeder van de bruidstijlen

Je moet zeker een proefrit hebben van het haar van de grote dag, vooral als je voor iets heel ingewikkelds of ingewikkelds gaat. Experts suggereren dat deze proefperiode minimaal vier weken voor de dag moet zijn, maar niet langer dan zes of acht weken. Je moet er ook voor zorgen dat elke haarsnit op tijd klaar is ... voor het geval er iets mis gaat.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 24

11 - Fishtail Messy Braid

Zonder die schattige vissenstaartvlecht in deze look, zou het gewoon weer een rommelige haardag worden, sloten op een lukrake manier teruggegooid. De vlecht voegt iets nieuws toe, en als je eenmaal de kunst ervan onder de knie hebt, is een look die in slechts een paar minuten kan worden voltooid. Visstaart die dunne strook haar, trek de litlte secties eruit om het ruwer te maken en meng het vervolgens met de rest van het haar. Het geeft je een hele leuke en eenvoudige manier om je haar op de grote dag te dragen.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 27

12 - Fantastisch gevouwen

Misschien vindt u dat u een aantal verschillende sessies moet doorlopen voordat u het uiteindelijk eens bent over een look waar u echt van houdt. Dat is het punt om iets uit een foto alleen te kiezen - soms komt het niet helemaal uit zoals je had gehoopt, vanwege het soort haar dat je hebt, of lengte. Het loont altijd de moeite om een ​​paar play-around zittingen te hebben voordat je definitieve beslissingen neemt. Dan heb je tenminste een goed idee van welke soorten moeder van de bruid kapsels 2017 je haar echt zal toestaan.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 18

13 - Elegante Franse draai van Momma

Chignon-achtige of Franse twist moeder van de bruid-looks zijn moeiteloos tijdloos en ook elegant. Dit maakt ze perfect voor de meer volwassen moeder van de bruid, en ook voor degenen met een kortere lengte. Je kunt ontspannende ranken toch ontspannen laten als je dat wilt, en je kunt ook accessoires zoals bloemen erin gooien om de look echt tot leven te brengen.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 16

14 - Hollywood Glam Curls

Als je visagist magie op je gezicht heeft gewerkt, dan wil je het niet allemaal bedekken met heel veel haarranken en vegende pony. Dat is iets anders dat de uiteindelijke beslissing van je haar zal veranderen - wat voor make-up je hebt en welke eigenschappen van je gezicht je graag wilt laten zien. Als je moordende ogen hebt, wat heeft het dan voor zin om ze met je lange haar te bedekken??

30 Mother of the bride hairstyles 2017 13

15 - Prinses-geïnspireerde moeder van de bruid Haar

Je haar voor de grote dag voorbereiden is van levensbelang, en dit geldt voor elk evenement. Of je nu de bruid, de moeder van de bruid, een bruidsmeisje bent of gewoon je best wilt doen voor een werkcollega of een bruiloft van een kennis, het voorbereidende werk moet worden gedaan, en dit gaat vaak gepaard met veel conditioneringsbehandelingen. Vermijd uw haar een tijdje te verven vóór het evenement en zorg ervoor dat u voor uw sloten zorgt. Was het niet elke dag. Wees er niet erg ruw mee, of gebruik te veel verwarmde stylingtools. Zorg voor je haar en je haar zal voor je zorgen tegen de tijd dat de grote dag aanbreekt.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 10

16 - Touseled & accessorized

Je hebt niet veel stylingproducten nodig om een ​​look als deze te verslaan. Sommige zeezoutspray geeft je vaak de knapperige golven die je nodig hebt om de look te structureren, en een paar pennen helpen natuurlijk ook. Gooi een vleugje haarlak in de mix, zodat je weet dat je doet 'de tand des tijds zal doorstaan ​​... of gewoon voor de grote dag, uiteraard.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 7

17 - jaren 50 Geïnspireerd moeder van de bruid Haar

Voelt u alle fifties-gevoelens voor uw grote dag? Dit fifties-geïnspireerde haar is een duidelijke inspiratie-look om rekening mee te houden, en net als veel van de anderen laten we je in deze lijst zien, het kan worden aangepast en aangepast om beter bij je en je behoeften te passen.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 5

18 - Uitgetrokken en romantisch

Als het romantiek is die je wilt, is het romantiek die je krijgt met een look die net zo mooi is als deze moeder van het bruidshaar. Een beetje teruggetrokken, maar niet te rommelig, het is het perfecte kapsel om bij een prachtige moeder van de bruid-outfit te passen, en met de juiste accessoires kun je bijna net zo helder sprankelen als de bruid zelf. Bijna ... Het is dapper om haar volledig op het toneel te zetten!

30 Mother of the bride hairstyles 2017 12

19 - A Little Vintage, A Lot Glam

Een look die een beetje vintage is, veel elegant en absoluut glamoureus, dingen worden leuk en eenvoudig gehouden, waardoor de kleuren en tonen van het haar zelf spreken, in plaats van een ingewikkelde updo. Als je een kleuropdracht hebt om te 'verven' (en ja, we bedoelden de woordspeling), zou een blik zoals deze je echt helpen om het te laten zien.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 9

20 - Verdubbeld en Bouffant

Een haarstuk zal je helpen om dat volume in de wortels te krijgen dat je nodig hebt voor deze look, maar je hoeft geen toevlucht te nemen tot nephaar om een ​​look te krijgen die voldoende stuiter heeft. Het toevoegen van verwarmde rollen aan de wortels en hen laten afkoelen terwijl je klaar bent voor de rest van je look, zal helpen, net zoals het touperen. Misschien moet je zelf wat voorbereidend werk doen voor de grote dag en moet je je kapper vragen wat er van je wordt verwacht. Sommige looks werken bijvoorbeeld beter op haar dat NIET recent is gewassen.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 8

21 - Vastgezette rugringen MOB Hair

Voeg wat lokken toe, trek wat terug, en voeg een grip toe ... Dat is zo ongeveer hoe eenvoudig deze look is, een die je haar op en neer geeft, allemaal tegelijk. Soms hebben de eenvoudigste looks de grootste impact, en wanneer je outfit en make-up schommelt, heb je je haar niet nodig om het geschreeuw voor je uit te voeren.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 4

22 - Verfraaid chique chignon

Kapsels die zo hoog zijn als deze, werken om een ​​tijdloze look aan de gelegenheid te geven en een klein haartoebehoren zal voorkomen dat het uiterlijk te glad en eenvoudig overkomt. Het is ook goed geschikt voor de meer volwassen vrouw, vooral omdat oudere vrouwen de neiging hebben om hun haar een beetje korter te houden. Alleen al omdat je korter haar hebt, wil nog niet zeggen dat je niet met elegantie kunt spelen, zoals deze look hier.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 15

23 - Eenvoudig maar toch dik haar van de moeder van de bruid

Een schattige look zoals deze zal ervoor zorgen dat je eruit springt, maar zonder de bruid upstaging. Je weet wanneer je daar niet blij mee zult zijn. Soms heb je niet veel mieuzel en ophef nodig om een ​​groot statement te maken. Deze eenvoudige look is verfrissend en mooi, en maakt op slimme wijze gebruik van de lange lengte.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 21

24 - Mooi en vastgezet in MOB-haar

Paardenstaarten worden vaak beschouwd als te 'elke dag' voor een huwelijksdag look, maar als deze moeder van de bruid er uitziet, kan het met elegantie en gratie worden gedragen wanneer het op de juiste manier is uitgevoerd. Krullen en touperen kunnen helpen om volume toe te voegen aan fijn en dun haar, en u gebruikt zelfs extra haarstukken om de look tot leven te brengen. Speld dingen terug zodra je ze hebt vastgebonden, en je kunt net eindigen met iets dat super schattig en verleidelijk is, net als dit.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 3

25 - Leuke ringletstijl

Als je meestal je haar recht op je hoofd schudt, kun je krullen toevoegen voor een bruid van de bruidstijl, waardoor je je een miljoen dollar voelt. Iets anders dan normaal doen wat je normaal zou kiezen, is een geweldige manier om je 'do special' echt te maken. We houden van deze schattige, ringletachtige look, maar wat denk je ervan??

30 Mother of the bride hairstyles 2017 22

26 - Vetgedrukte en volumineuze MOB-stijlen

Wanneer al het andere faalt, ga dan voor iets heel eenvoudigs en trek het dan allemaal weer uit. Je zult er versteld van staan ​​hoe handig die simpele truc is om te weten, waardoor je twee manieren hebt om precies dezelfde look te dragen. Als iets er niet helemaal goed uitziet, netjes en gestroomlijnd, geef het dan een ruwe indruk van een nieuwe look die helemaal geen extra tijd kost.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 25

27 - Fishtail Bun & Stars Mother of the Bride Haar

Als je iets lief en eenvoudig wilt, kies dan voor iets zoets en eenvoudigs, zoals deze gevlochten knot. Voeg vervolgens accessoires toe die passen bij het thema van de grote dag en je hebt iets waarmee je kunt pronken met je make-up en welke fantastische sieraden je ook rockt voor het grote evenement.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 2

28 - Slordige Fishtail broodje moeder van de bruid kapsels 2017

Fishtails-vlechten zijn veel gemakkelijker dan je zou denken om opnieuw te maken, met behulp van vier stroken haar in plaats van de drie die je traditioneel zou gebruiken voor je gevlochten ontwerpen. Het vlechten van verschillende delen van het haar voordat je het allemaal samen in de nek knoopt, is een uiterlijk dat gemakkelijk geschikt is voor veel verschillende gelegenheden. We denken dat het ook de perfecte finishing touch zou zijn voor een moeder van de bruid met halflang tot lang haar.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 26

29 - Messy Pinned Hair

Rommelig haar wordt over het algemeen beschouwd als modern en trendy, waarbij een punkrand met boho-schoonheid wordt gecombineerd. Als de bruid een ontspannen en comfortabel gevoel voor haar grote dag heeft gekozen, zou deze moeder van de bruidstijl er perfect bij passen, een look die voor een breed scala aan haarlengtes kan werken. De draaien en draaien kunnen eenvoudig worden aangepast, en een paar verborgen pinnen houden alles bij elkaar.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 23

30 - Klassieke moeder van de bruid opgestoken

Of je nu dik haar of dun haar hebt, gemakkelijk om haar te beheren of haar weg te vliegen, het chignongebaseerde kapsel is een duidelijke winnaar. Het vereist niet te veel in de vorm van spelden en kroontjes als je droge shampoo en touperen in de mix gebruikt voordat je begint met het ontwerpen van de stijl. Het is een van die looks die algemeen als vleiend wordt beschouwd en absoluut een elegante veilige optie is.

30 Mother of the bride hairstyles 2017 1

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =