9 traditionele Punjabi bruiloft armbanden voor bruid | Stijlen bij het leven

Bruiloften in India hebben een grote betekenis. Het is een gelegenheid waarbij het hele en uitgebreide gezin deelneemt en er een groot succes van maakt. Onder de Indiase deelstaten is Punjab een dergelijke staat, waar groot wordt gebruikt als een understatement. Punjabi's worden beschouwd als zeer grote harten en familie speelt een grote rol in hun leven. Dus bruiloften worden niet alleen als gunstig beschouwd, maar ook als een geweldige manier om het op een enorme manier te vieren.

Punjabi-bruiden zijn uitgedost in alle opsmuk. Goud staat voorop en de kleur rood speelt een belangrijke rol. Een van de sieraden die door de bruiden worden gedragen, is armbanden.

Punjabi Style bruidsarmbanden voor uw bruiloft:

Punjabi-huwelijksbandjes zijn de chooda en de kalire die als meest veelbelovend worden beschouwd. Deze maken deel uit van de bruiloft en worden meestal door de bruid gedragen gedurende minimaal 40 dagen of maximaal een jaar.

1. Choora Bangles:

punjabi wedding bangles

De choora-ceremonie is een zeer traditioneel ritueel dat wordt uitgevoerd tijdens de bruiloft van een bruid uit Punjabi. Het is een set van 21 Punjabi-armbanden die rood en wit van kleur zijn. De witte armbanden zijn gemaakt van ivoor. Het wordt gegeven door de oom en tante van de bruid.

2. Bridal Kalire Bangles:

Kalire

Er is een belangrijke rol weggelegd voor de chooda die de kalire wordt genoemd. Het is symbolisch omdat het geluk en goede wensen voor de bruid betekent. Het herinnert haar aan haar vrienden in haar nieuwe huis. Het is paraplu-gevormd en het is meestal gemaakt van goud.

3. Gepersonaliseerde Punjabi Bangles Wedding:

1

gepersonaliseerde Bangles

Punjabi-bruidsarmbanden kunnen nu ook worden gepersonaliseerd met de naam van de bruid en de bruidegom ingeschreven op de witte armbanden. Dit zijn tegenwoordig een trend.

4. traditionele Indiase patroon armbanden set:

Indiaas Design Bangles

De Indiase ontwerpen die veel worden gebruikt in huwelijksbandjes in Punjabi zijn het ontwerp van de pauw. Het pauwontwerp symboliseert schoonheid. Het wordt gebruikt in vele sieraden en wordt speciaal gebruikt in bruidskledij.

Bekijk meer: Indiase bruids armbanden set

5. messing metalen punjabi bruiloft armbanden:

Messing Metal Bangles

Dit zijn gepersonaliseerde Punjabi armbanden voor bruiloft gemaakt in messing metaal en gecombineerd met kastanjebruine glazen armbanden. Ze zien er elegant en charmant uit en kunnen zelfs na de trouwdag door de bruid worden gebruikt.

6. Multi Stone Kalire:

Multi Stone Kalire

De kalire die deel uitmaakt van de Punjabi armbanden kan ook worden gemaakt met behulp van meerdere stenen in prachtige kleuren. De meest gebruikte kleuren zijn paars, rood, roze, enz. Die de rijkdom symboliseren.

Bekijk meer: Indiase bruiloft armbanden

7. Roze Kalire voor Bruid:

Roze Kalire

De bruid van vandaag staat in het teken van een moderne trendy look. Dus de traditionele rode lehenga is vervangen door roze. De roze kalire wordt gedragen om deze nieuwe trend in bruidskleding te evenaren. Dit helpt om de outfit van de mooie bruid te matchen en haar er moderner uit te laten zien.

8. Punjabi Bridal Kalire in Zilver:

Kalire in Silver

Glitz op de trouwdag maakt deel uit van de Punjabi-traditie. Zilver wordt ook als veelbelovend beschouwd, dus deze kalire, gemaakt in zilver, wordt gegeven aan een bruid die in termen van traditie handhaaft.

Bekijk meer: Meisjes Bangles

9. Punjabi bruiloft armbanden met kralen:

Bangles with Beads

Een mooie bruid ziet er nog eleganter uit in haar bruidsoutfit met kleine kralen. De kalire kan worden versierd met kralen gemaakt van goud om het een ingewikkeld gevoel te geven.

Een Punjabi bruiloft armband heeft de chooda en de kalire. Dit zijn kleurrijke items, meestal in rood, kastanjebruin en roze. De chooda kan worden gemaakt in ivoor en glas. De kalire kan worden gemaakt in goud, zilver, messing, enz. Elk van deze combinaties draagt ​​alleen maar bij aan de schoonheid van de bruid en maakt haar de meest elegante koningin van de dag. Samen met haar bruidskledij creëren de armbanden een aura rond de bruid. De huwelijksbandjes worden door haar oom aan de bruid gegeven en ze zijn langer dan een maand onderdeel van haar hand.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 58