15 Indiase bruiloft armbanden ontwerpen voor bruid | Stijlen bij het leven

De armbanden zijn beschouwd als de belangrijkste accessoires gedragen door Indiase vrouwen. Maar de bruid dan de armbanden wordt exclusiever en anders, omdat het zelfs regionaal varieert, afhankelijk van de cultuur. Voor bruiden hebben de armbanden een speciale betekenis omdat ze het welzijn van hun huwelijksleven symboliseren.

De bruiloft is heel bijzonder in het leven van een vrouw, omdat ze van meisje naar vrouw verandert en voor haar begint een nieuw tijdperk. Dus bruids-armbanden zijn degenen die haar op haar dag speciaal en hemels doen voelen. De bruidsarmbanden zijn verkrijgbaar in veel metalen zoals goud, zilver, diamant, glas, zodat je degene kunt vinden die bij je outfit en cultuur past.

Indian Traditional Bridal wear Jewellery Bangles:

Laten we eens kijken naar de top 15 traditionele ontwerpen van bruidsarmbanden in verschillende metalen en stijlen:

1. Indian Glass Bangles voor Bridal:

bruids bangles

Glazen armbanden worden al sinds mensenheugenis gebruikt in de bruiloft en het vergroot de uitstraling van de bruid met vele plooien. De gouden armbanden, samen met glas en met stenen werk eraan, maken deze armbanden opvallend. Een perfecte armband voor bruiden om haar dag speciaal te maken.

2. Rajasthani bruidsarmbanden:

Rajasthani Bridal Bangles

Deze Rajasthani armbanden staan ​​bekend als chooda en het is gemaakt van speciaal metaal genaamd "lac". De armbanden zien er prachtig uit en het speciale ontwerp zorgt ervoor dat de bruid zich speciaal en anders dan anderen voelt, en geeft haar de mogelijkheid dat etnische en traditionele looks voor dat speciale moment voor haar leven.

3. Designer bruidsarmbanden in goud:

1

Goud Bridal Bangles

Zoals gezegd, vrouwen kunnen niet fout gaan met gouden armbanden. Het gele metaal dat bekendstaat als goud, de armbanden zien er geweldig uit wanneer ze gedragen worden door bruiden. Het ingewikkelde en artistieke werk erop verbetert het uiterlijk van armbanden en de bruid door vele plooien en maakt haar geweldig op haar trouwdag.

4. Metalen bruidsarmbanden:

Metaal Bridal Bangles

De bruiden willen er op haar speciale dag prachtig en prachtig uitzien, deze rode, veelbelovende armbanden geven haar die unieke verschijningen. Op de armbanden zijn overal kleine, kleurrijke stenen bezaaid en tussen de gouden armbanden geeft de drager meer schoonheid. Dus een passende armband voor de bruid om die traditionele looks te krijgen.

5. Bruiloft Diamond Bangles Set:

Diamant Wedding Bangles Set

Geen woorden zijn genoeg om het sprankelende uiterlijk van deze diamanten bruidsarmbanden te beschrijven. De prachtige en geweldig uitziende diamant gedragen door bruiden maakt haar verschijnen als een hoek en de combinatie van witte diamanten en gouden kralen lijkt de meest happening armband van de bruiloft.

Meer zien: Handgemaakte Bangle Box

6. Zuid-Indiase bridal ruby ​​armbanden:

zuiden Indian Bridal Ruby Bangles

In het zuidelijk deel van India is het verplicht om armbanden te dragen die in goud zijn gemaakt, omdat dit als een veelbelovend wordt beschouwd. Omdat de kleur rood lijkt op het huwelijksleven, is de rode robijn op de armbanden een perfecte keuze voor bruiden om op haar bruiloft te dragen.

7. Fancy Bridal Bangles:

Zin in hebben Bridal Bangles

Sommige bruiden willen iets unieks dragen dan de traditionele. Dit soort geel en paars fancy armbanden leent zich voor die waanzinnige looks. Tussen de set maken de brede, met parels bezaaide armbanden het hele concept zeer aantrekkelijk en geven de bruid en haar polsen ook een mooie uitstraling.

8. Vol met Shades Bridal Bangles:

vol of Shades Bridal Bangles

In de moderne tijd willen de bruiden zelfs een armband dragen die uit de hele kleur bestaat en zich voorstelt dat hun huwelijksleven ook kleurrijk en gelukkig zou zijn. Het kleine meenakari-werk van de bangle verbetert het uiterlijk van de bruid en geeft haar een aantrekkelijke uitstraling.

9. Bridal Diamond Bangles:

Bruids diamond Bangles

Als het verstrijken van de tijd veel bruiden dol op iets anders te dragen op haar speciale dag. Deze diamanten armbanden kunnen ervoor zorgen dat ze anders lijken en geven hen een koninklijke en stijlvolle look en geven een oogverblindende uitstraling op die bepaalde dag.

10. Kundan bruids armbanden set:

Kundan Bridal Bangles

Dit type bruids kundan-armbanden is sinds mensenheugenis erg populair, omdat het de gewijzigde vorm van goud is en zeer lucratief en aantrekkelijk uitziet als het wordt gedragen. De armband heeft een groot artistiek meenakari werk op de gouden armband en de kundan zijn bezaaid in een bepaald patroon dat een exclusieve uitstraling aan de bruid geeft en haar met complimenten laadt.

Zie meer: ​​Punjabi Marriage Bangles

11. Polki Bridal Bangles:

Polki Bridal Bangles

Polki worden genoemd als ongeslepen diamanten die de bruid een elegante en prachtige blik op haar speciale dag geeft. De polka wanneer bezet op glorieus geel metaal "goud" neemt de schoonheid van de armband in mijlen mee. De armbanden zien er geweldig uit wanneer ze gedragen worden door bruiden en geven ze een speciale shinning look.

12. Pearl Bridal Bangles:

Parel Bridal Bangles

Sommige bruiden geloven in eenvoud en willen stijlvol op de trouwdag lijken. Deze soorten armbanden van parel en diamanten passen perfect bij elkaar. De bangle ziet er heel eenvoudig uit maar lijkt zeer uniek en buitengewoon tijdens het dragen. De grote oogverblindende parel in het midden geeft de handen van de bruid een koninklijke en prachtige uitstraling.

13. Punjabi Wedding Bridal Chura:

Punjabi Wedding Bridal Chura

Deze armbanden zijn gemaakt van ivoor en worden aangeduid als "chura". Dit soort armbanden worden gedragen door Punjabi-bruiden. De ivoren armbanden zijn wit en rood versierd met stenen, waardoor ze een traditionele en exclusieve uitstraling hebben en haar op die specifieke dag speciaal laten lijken.

14. zijden draad bruids armbanden:

Zijde Thread Bridal Bangles

De armbanden zijn gemaakt van zacht zijdedraad en tussen de kleine stenen werken versterkt het uiterlijk van de bruidsarmbanden. De echt geweldige rode en groene kleurencombinatie met groene strook op de rode armbanden geeft een geweldige look aan de armband en de bruid. Het maakt haar er anders en heel mooi uitzien.

Meer bekijken: Girls With Bangles

15. Silver Shine Bridal Bangles:

Zilver Shine Bridal Bangles

Dit soort stralende zilveren armbanden geeft ook een zinderende en oogverblindende uitstraling aan de bruid en haar lijkt speciaal op haar trouwdag. De combinatie van zilver met zeegroene armbanden ziet er geweldig uit en de kleine witte stenen op de armbanden lijken erg aantrekkelijk voor de ogen. De pols van de bruid is bijna bedekt door de armbanden en geeft haar een hemelse en aantrekkelijke uitstraling.

Het kopen van armbanden voor de bruiloft is een groot iets. De armbanden die voor een bruid zijn gekozen, geven haar een exclusief en geweldig uiterlijk en trekken de aandacht van elk oog. De armband is verkrijgbaar in een breed assortiment en u moet degene kiezen die u een perfecte look in de bruiloft geeft.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =